Tietoa meistä

yhteystiedot: huittinen.gerda(ät)lions.fi

ILOISESTI YHDESSÄ TOIMIEN-

Yllä presidenttimme Helena Brunnilan motto tälle 2023-2024 kaudelle.

Tule mukaan iloiseen joukkoomme toimimaan huittislaisten hyväksi!  Ota yhteyttä sähköpostilla tai nykäise hihasta tapahtumissamme.  Otamme mielellämme uusia jäseniä aktiiviseen  hyväntekeväisyysklubiimme. 

Aktiviteetit ovat joko palvelu- tai varainkeruu-aktiviteetteja. Keräämämme varat käytämme lyhentämättöminä  huittislaisten hyväksi. 

Ota yhteyttä,  email: huittinen.gerda@lions.fi

Lions-toiminnassa sinulle on mahdollista edetä jopa kansainvälisiin tehtäviin. Tai voit pysyä klubitason tehtävissä.  Kukin toimii klubissa mahdollisuuksiensa puitteissa.

Klubissamme on 26 aktiivista jäsentä ja toimimme Huittisten lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi. ESIMERKIKSI: Järjestämme lasten tapahtumia, tsemppaamme nuoria stipendein ja nuorten tapahtumia valvomassakin olemme olleet.  

Käymme laulamassa vanhuksille (jos covid-tilanne sallii) tai tarjoamme heille kahvileivät. Jouluksi järjestämme myyjäisiä, kokoamme ruokakasseja yhteistyössä diagonia- tai sosiaalitoimen kanssa. Joka joulu myös järjestämme jouluruokailun vaihtelevasti eri ryhmille. Viimeksi jouluruokailun kohteena olivat omaisoitajat hoidettavineen. Koko ajan suunnittelemme uusia tapoja tehdä hyvää paikkakuntalaisten hyväksi.

Monena keväänä olemme tarjonneet huittislaisille muurinpohjalettuja Lautturin edessä. 

Kuva alla: